sisteme hidroizolante

Accesorii Cofraj

Hidroizolatiile Besaplast au un larg domeniu de aplicabilitate, adresandu-se constructiilor civile, industriale si de anvergura cum ar fi: poduri, centrale nucleare, cladiri industriale, statii de epurare, statii de distributie a energiei electrice, baraje, rezervoare, tuneluri, apeducte.

Besagroup este prezent in Romania prin Hidroplasto , subsidiara a acestui grup. De-a lungul anilor , ne-am infiintat mai multe puncte de lucru in cele mai importante regiuni din Romania. Compania activeaza in toate sectoarele de constructii , indeosebi in constructiile de poduri , tuneluri si in constructiile civile si industriale , dar si in segmentul constructiilor speciale .

Hidroizolatii Rost De Lucru :Exista doua principii de etansare in constructii:

- Invelire pe toata suprafata cu un strat impermeabil
- Beton impermeabil si etansarea rosturilor

Tuburi De Ingustare

Solutiile companiei Besaplast sunt apte pentru a fi aplicate in excluderea infiltratiilor la orice tip de constructie, asigurand o hidroizolatie completa. Produsele sunt utilizate in toate tipurile de constructii civile si industriale (complexe comerciale, complexe rezidentiale, mall-uri, cladiri birouri, spitale, scoli, depozite etc.) precum si constructii de avengura (poduri, tunele, baraje, canale pentru irigatii, apeducte, pasaje subterane, stadioane etc.).

Dupa functie se disting urmatoarele feluri de rosturi :
- Rosturi de miscare(dilatatii)
- Rosturi de dilatatie (cu deschidere a rostului)
- Rosturi de contact (fara deschidere a rostului)
- Rosturi de lucru
- Rosturi aparente
Produsele se folosesc la toate tipurile de constructii.

Hidroizolatii Rost De Dilatatie : Gama de produse fabricate este impartita in:
- profile hidroizolante
- profile cu scop special ( productia oricaror articole la cererea clientului)
- accesorii pentru cofraje

Profile De Compresie Etansarea rosturilor de dilatatie - prin aderenta
Se considera ca intre o fasie din tabla de otel inglobata in beton si betonul inconjurator se stabileste o aderenta. Astazi se folosesc fasii din tabla de otel neprelucrat, prelucrat prin aplicarea unui strat bituminos sau in combinatie cu "Quellband" sau tub pt. injectare. Marele avantaj a unei fasii din otel este ca daca este inclus in beton pe jumatatea de latime nu mai necesita sprijin sau fixare datorita stabilitatii ei si nu exista riscul de a fi strivit la turnarea betonului. In plus este mai ieftin datorita faptului ca montajul pe santier merge mai repede decat de exemplu la benzi din PVC.
Astazi exista si benzi pe baza de PE cu caracteristici asemanatoare. Stabiltatea lor este mai redusa in comparatie cu otel, dar este deajuns.In aceasta categorie poate fi inclus si etansarea prin injectare.

Profile Armate Solutiile companiei Besaplast sunt apte pentru a fi aplicate in excluderea infiltratiilor la orice tip de constructie, asigurand o hidroizolatie completa. Produsele sunt utilizate in toate tipurile de constructii civile si industriale (complexe comerciale, complexe rezidentiale, mall-uri, cladiri birouri, spitale, scoli, depozite etc.) precum si constructii de avengura (poduri, tunele, baraje, canale pentru irigatii, apeducte, pasaje subterane, stadioane etc.).

More results:
Hidroizolatii Terase Tuburi De Contractie Hidroizolatii Terase

To leave a comment, please sign in with
or or

Comments